Börgyógyász

 

Bőrgyógyász

A rendelés a Budapest XX. Átlós u 19-ből Soroksárra költözött.

További rendelések:

Budapest XI. kerület, bőrgyógyászati magánrendelés

 

A bőrgyógyászati rendelések egy helyen összefoglalva.

Dr. Nyirkos Péter bőrgyógyász-venerológus-kozmetológus szakorvos

Általános bőrgyógyászati diagnosztika, rákszűrés, gyermekbőrgyógyászat, kozmetikai kezelésekkel lapcsolatos tanácsadás

Bőrgyógyász1983-ban végzett a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, Summa Cum Laude minősítéssel. Az egyetem Bőrklinikáján kezdte meg ugyanebben az évben működését.

Általános bőrgyógyászati, gyermekbőrgyógyászati és égési osztályon dolgozott. Ezek mellett folyamatosan ellátta a mykológiai (gombás betegségek) szakrendelést, illetve egy-egy időszakban a kozmetológia és allergológia szakrendelést is.

 Két éven át a McGill egyetemen meghívott kutatóként dolgozott. Hazatérése után a gyógyszeriparban, illetve informatikai területen dolgozott, közben elindította első magánrendelését.

2003-ban jelent meg a "A szépség orvosi szemmel" című könyve. Ez az eddig megjelent legátfogóbb magyar nyelvű munka a szépségápolás és az egészség kapcsolatáról

A leggyakoribb bőrbetegségekről

Rövid összefoglalók a rendelésen leggyakrabban előforduló bőrbetegségekről (allergiás, gombás, illetve öröklött betegségek, melyek érinthetik a bőrt, hajat, szájnyálkahártyát, körmöt és a szőrzetet)

 

A rendelés az Átlós u 19-ből Soroksárra költözött.
További információ: (30) 483-5938

[Nyitó oldal] [Magánrendelések] [Bőrgyógyász] [Fogorvos] [Fül-orr-gége] [Nőgyógyász] [Reumatológus] [Gyógytornász] [Dietetikus] [Pszichológus] [Pszichiáter] [Lágylézer] [Fitness] [Fogyókúra] [Szépség] [Személyzet] [Elérhetőség] [GyIK] [Állásajánlat] [Áraink]